شنبه ٦ خرداد ١٣٩٦ -

ابلاغ سهمیه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر استان

يكشنبه ١٢ مهر ١٣٩٤ ساعت ٧:٢٠ ق.ظ   ( بازدید : 496 نفر )

آیین نامه اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان ممتاز استان و امکان بهره مندی دانشجویان برتر همه دانشگاه های استان از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان را فراهم نموده است.

آیین نامه اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان ممتاز استان و امکان بهره مندی دانشجویان برتر همه دانشگاه های استان از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، سهمیه ای برای دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی جهت دریافت تسهیلات تخصیص داده شده است. دکتر محمدباقر مقدسی افزود این سهمیه برای دانشجویان همه دانشگاه ها و پژوهشگاه های استان، به جزء دانشگاه آزاد اسلامی است. (سهمیه این دانشگاه به طور مجزا محاسبه و به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اعلام می شود). وی ادامه داد شرط کافی برای شمول دانشجو در سهمیه بنیاد، اخذ بالاترین امتیاز در میان دانشجویانی است که کف امتیاز فعالیت نخبگانی از مجموع فعالیت های علمی دانشجو را کسب کرده باشند. مقدسی با اشاره به این که دانشجویان مشغول به تحصیل  و نوالورود دانشگاه ها باید یکی از شروط ذیل را جهت ثبت نام و بارگذاری اطلاعات داشته باشند افزود متقاضیان فقط تا تاریخ 1394/07/20 فرصت ثبت نام و ارائه مدارک در سامانه ثریا به نشانی soraya.bmn.ir را دارند.

شروط لازم جهت ثبت نام(داشتن حداقل یکی از موارد ذیل جهت ثبت نام الزامی است)

1-     کسب رتبه برتر در یکی از رویدادهای نخبگانی(آزمون ها،المپیاد ها،جشنواره ها و مسابقه های مورد تایید بنیاد براساس آیین نامه شناسایی رویداد های نخبگانی و پشتیبانی از برگزدیگان آنها)

2-     کسب رتبه برتر میان دانشجویان هم ورود و هم رشته به لحاظ میانگین کل

3-     مجموع بروندادهای پژوهشی و فناورانه(انتشار مقاله در نشریات معتبر،ثبت اختراع و ....)