دوشنبه ٤ ارديبهشت ١٣٩٦ -

سهميه رفاهي اختصاص يافته در مجتمع توريستي ساحلي دريا كنار و مجتمع گل سرخ ـ معاونت آموزشي

يكشنبه ١٣ تير ١٣٩٥ ساعت ٨:٣٤ ق.ظ   ( بازدید : 131 نفر )

سهمیه رفاهی در مجتمع توریستی ساحلی دریا کنار به آدرس کیلومتر 5 جاده بابلسر  به فریدونکنار (واحدهای دو خوابه با ظرفیت 6 و 8 نفر) و مجتمع ساحلی گل سرخ  به آدرس کیلومتر 10 جاده رویان به نوشهر بعد از جنگل سی سنگان (سوئیت با ظرفیت چهار نفر)  اختصاص یافته است همکاران محترم حداکثر تا پایان وقت اداری 13/4/95 روز یکشنبه فرصت دارند نسبت به ثبت نام ( با اولویت ثبت نام از همکارانی که در سال گذشته استفاده نکرده اند) اقدام نموده و فرم های تکمیل شده پیوست را عینا به همراه اصل فیش واریزی جهت سه شب و چهار روز اقامت در سوئیت با ظرفیت 4 نفر مبلغ 000/100/2 ریال، واحد دو خوابه با ظرفیت 6 نفر مبلغ .../775/2 ریال و واحد 2 خوابه با ظرفیت 8 نفر مبلغ 000/225/3 ریال به شماره حساب 2178181803002 بانک ملی به نام درآمدهای غیر درمانی دانشگاه واریز و توسط نماینده آن واحد تحویل اداره رفاه این مدیریت (آقای چاهی) نموده تا نسبت به صدور معرفی نامه اقدام گردد. بدیهی است درخواست هایی که بعد از تاریخ مذکور تحویل گردد ترتیب اثر داده نشده و سهمیه مربوط به واحد دیگر اختصاص خواهد یافت. یاد آور می شود چنانچه کارکنان آن واحد بیش از سهمیه اعلامی متقاضی می باشند لیست افراد متقاضی به این مدیریت اعلام گردد تا در صورت تامین اعتبار لازم نسبت به معرفی ایشان اقدام بعمل آید.