دوشنبه ٤ ارديبهشت ١٣٩٦ -

برقراري لينك سامانه آموزش كاركنان با سامانه آموزش مداوم جهت انتقال اطلاعات آموزشي

شنبه ٢ مرداد ١٣٩٥ ساعت ٩:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 112 نفر )

به استحضار می رساند با عنایت به پیگیری های بعمل آمده و مساعدت معاونت محترم آموزشی دانشگاه و تلاش کارشناسان محترم شرکت طرح پردازان آذرخش، امکان برقراری لینک سامانه آموزش کارکنان با سامانه آموزش مداوم از مورخه 15/4/95 فراهم گردیده است، بطوریکه سوابق آموزشی مشمولین محترم آموزش مداوم که محل خدمت آنان در این دانشگاه می باشد (کارکنان رسمی، پیمانی، و قراردادی تبصره 3 مشمول آموزش مداوم) پس از شرکت در دوره های آموزش مداوم با رعایت ضوابط و سقف ساعات آموزشی (دکترای حرفه ای 50 ساعت معادل 25 امتیاز، کارشناسان 30 ساعت معادل 15 امتیاز) در سامانه آموزش کارکنان بارگزاری می گردد و نیاز نمی باشد که فراگیران گواهینامه های آموزش مداوم خود را پس از تاریخ فوق الذکر جهت ثبت در سامانه آموزش کارکنان به این مدیریت ارسال نمایند. لذا خواهشمند است دستورفرمایید اقدام مقتضی در خصوص اطلاع رسانی مناسب به کارکنان آن واحد بعمل آید.