شنبه ٣ تير ١٣٩٦ -

تكميل آيين نامه در خصوص غيبت دانشجويان باليني پزشكي

سه شنبه ١٩ مرداد ١٣٩٥ ساعت ١٢:٣٩ ب.ظ   ( بازدید : 148 نفر )

مصوبات  کمیته منتخب شورای محترم  تخصصی آموزشی دانشگاه  در خصوص تکمیل آیین نامه غیبت دانشجویان بالینی پزشکی

-غیبت موجه  ، تا 3 روز در ماه  ، در صورت تایید موجه بودن از طرف استاد مربوطه مجاز است .

2- غیبت غیر موجه ، تا 3روز در ماه ، با کسر1 نمره ، از نمره پایان بخش دانشجو ، به ازای هر روز غیبت غیر مجاز همراه خواهد بود .

3- در صورت غیبت موجه بیش از 3 روز در ماه ، نمره بخش دانشجو بصورت نا تمام گزارش شده و دانشجو موظف به تکرار کامل همان بخش در پایان دوره آموزشی ( کار آموزی یا کارورزی ) و شرکت در آزمون پایان بخش خواهد بود .

4- در صورت غیبت غیر موجه بیش از 3روز در ماه ، نمره دانشجو در آن بخش صفر منظور و دانشجو موظف به تکرار کامل آن بخش خواهد بود .

5-در صورت غیبت بیش از 3 روز در ماه ، بصورت موجه یا غیر موجه ، دانشجو می تواند با تایید مدیر گروه از شرکت در ادامه بخش انصراف دهد اما ادامه برنامه آموزشی را می بایست با همان گروه دوره کار آموزی یا کارورزی که از ابتدا شروع نموده است ، ادامه دهد