شنبه ٣ تير ١٣٩٦ -

ورود پرسنل به سامانه ارزيابي عملكرد كاركنان و تكميل فرمهاي مربوط به سال 1394

سه شنبه ١٩ مرداد ١٣٩٥ ساعت ٨:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 173 نفر )

با توجه به نامه شماره 6156/209/د مورخ 20/10/94 معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع در خصوص انجام ارزیابی سال 94،  پرسنل محترم با مراجعه به سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان به آدرس:brd.nkums.ac.ir)  یا سایت دانشگاه /سامانه ها / سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان) نسبت به تکمیل فرم ارزیابی عملکرد سال 94 خود حداکثر تا تاریخ 17/6/95 اقدام نمایند. ضمناٌ فرم کارکنانی که ارتقاء رتبه شغلی دارند را نیز حداکثر تا تاریخ 31/5/95 تکمیل تا واحد ارزشیابی دانشگاه نسبت به بررسی و تأئید نهایی آن اقدام نمایند. لازم به ذکر است به کلیه پرسنل اطلاع رسانی گردد که قبل از تکمیل فرم نکات ذیل را رعایت نمایند:

1- مطالعه راهنمای استفاده از نرم افزار  قبل از ورود به سامانه.

2- آماده کردن کلیه مستندات (از قبیل: تشویقات، پیشنهادات، طرح های تحقیقاتی و اجرائی، تدریس و ...) باید:

1-2- از  نظر تاریخ صدور و شماره در بازه زمانی 1/1/94 لغایت 29/12/94 باشد.

2-2- در راستای شغل و سمت انجام شده باشد.

3-2- هر کدام با حجم اسکن کمتر  از 200 کیلو بایت و فرمت gpj ارائه گردد.

4-2- در داخل پوشه ای در درایو C ذخیره گردد و اسم فایل ذخیره شده بصورت لاتین باشد.

3-زمان ورود پرسنل به سامانه از مورخ 17/5/95 لغایت 17/6/95 می باشد.

یادآوری: دوره های آموزشی کددار ثبت شده در شناسنامه آموزشی بصورت خودکار در فرم ثبت می شود.