چهارشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٥ -

گزارش برگزاری شانزدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی بجنورد

پنج شنبه ٣٠ دي ١٣٩٥ ساعت ١٢:٣٥ ب.ظ   ( بازدید : 45 نفر )

گزارش برگزاری شانزدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی بجنورد

جلسه  شورای پژوهش دانشکده پزشکی با حضور  8  نفراز اعضاء محترم شورا در  روز سه شنبه مورخه 1395/10/28در اتاق جلسات دانشکده پزشکی برگزار گردید و طی آن دو مورد از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی بیوتکنولوژی پزشکی مورد نقد و بررسی قرار گرفت ، همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص سیاست گذاری های معاونت پژوهشی دانشکده در خصوص پایان نامه دانشجویان انتقالی و یا مهمان در دوره  اینترنی انجام گرفته و تصمیمات مقتضی اخذ گردید .

تصمیم گیری در خصوص پایان نامه دانشجویان انتقالی و یا مهمان اینترن پزشکی به دانشکده پزشکی خراسان شمالی

1)دانشجویانی که در دوره اینترنی مهمان شده اند، با توجه به شرایط دانشجو می توانند دو وضعیت داشته باشند: الف) در صورت انتخاب استاد راهنما و موضوع پایان نامه در دانشگاه مبدأ می توانند پایان نامه خود را تحت نظارت همان استاد راهنما سپری کرده و تنها بعنوان دانشجوی مهمان بخش بالینی محسوب شوند؛ ب) در صورتی که دانشجو تمایل به انجام پایان نامه در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی باشد، بایستی با انتخاب استاد راهنما و موضوع پایان نامه مراحل اداری آنرا مشابه سایر دانشجویان طی کند.

2) دانشجویانی که در دوره اینترنی انتقالی موقت گرفته اند، با توجه به انتخاب موضوع پایان نامه و استاد راهنما در دانشگاه مبدأ و در صورت گزارش 60% پیشرفت پروژه توسط استاد راهنما و گروه آموزشی مربوطه، می توانند پس از تایید شورای پژوهشی ادامه پایان نامه خود را در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی سپری نمایند. اما در صورتی که پیشرفت کار پایان نامه کمتر از 60% باشد، دانشجو می بایست استاد راهنما و موضوع جدید پایان نامه خود را در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی انجام دهد و مشابه سایر پایان نامه ها مراحل اداری آن سپری خواهد شد.

3) دانشجویانی که در دوره اینترنی انتقالی دائم گرفته اند، الزاماً بایستی انتخاب استاد راهنما و موضوع پایان نامه خود را در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی انجام دهند.

4) با توجه به اینکه انتخاب موضوع پایان نامه دانشجویان اینترنی قبل از آزمون پیش کارورزی انجام می گیرد و گزارشات آن توسط دانشگاه مربوطه به وزارت بهداشت اعلام می شود، لذا در صورت ایجاد تغییرات وضعیت دانشجویان انتقالی/ مهمان، تغییرات مربوط به موضوع پایان نامه و استاد راهنما بایستی توسط معاون آموزشی دانشگاه مربوطه به وزارت متبوع اعلام گردد.

بررسی و بازنگری سقف تعداد پایان نامه های پزشکی و تحصیلات تکمیلی برای اعضاء هیأت علمی

از آنجایی که اساتید راهنما می بایست نظارت کامل در تمامی مراحل طرح/ پایان نامه دانشجویان داشته باشند، در صورتی که عضو محترم هیأت علمی احتمال می دهد که در جریان انجام پایان نامه دچار تغییر وضعیت استخدامی خواهد شد بایستی از راهکارهای ذیل استفاده نماید:

- پیشنهاد می شود مجری محترم از همکاران دیگر عضو هیأت علمی به عنوان استاد مشاور/ همکار اصلی طرح استفاده کند تا در صورت تغییر وضعیت استخدامی، ادامه راهنمایی دانشجو و ارائه گزارشات پیشرفت کار به معاونت پژوهشی توسط ایشان انجام گیرد.

- عضو محترم هیات علمی باید طی نامه ای تغییر وضعیت خود را به گروه آموزشی مربوطه و همچنین معاونت پژوهشی دانشکده/ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اطلاع دهد تا اقدامات لازم در خصوص ادامه مراحل پایان نامه و تغییر استاد راهنما انجام گیرد.

- صحت نتایج پایان نامه دانشجو بایستی توسط گروه آموزشی مربوطه مشخص شده و متعاقباً به شورای پژوهشی دانشکده برای تغییر استاد راهنما اطلاع رسانی شود.

در خصوص بازنگری سقف استاد راهنما، در صورتی که عضو محترم هیأت علمی تمایل به انجام بیش از 3 پایان نامه همزمان داشته باشد، بایستی درخواست خود را از طرف گروه آموزشی مربوطه به معاونت پژوهشی دانشکده اعلام نماید تا درخواست ایشان در شورای پژوهشی مطرح گردد. در صورت صلاحدید شورای پژوهشی، تا سقف 5 پایان نامه همزمان قابل افزایش خواهد بود.