سه شنبه ٢ خرداد ١٣٩٦ -

جشن فارغ التحصیلی اولین گروه از دانشجویان دانشکده پزشکی بجنورد، رشته علوم آزمایشگاهی ورودی 91 برگزار شد.

شنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٥ ساعت ٧:٣٧ ق.ظ   ( بازدید : 248 نفر )

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی بجنورد در پی فارغ التحصیل شدن اولین گروه از دانشجویان، رشته علوم آزمایشگاهی، ورودی 91 از دانشکده پزشکی بجنورد، این دانشکده با برگزاری جشنی با شکوه با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی این گروه از دانشجویان را بدرقه کردند.

بر اساس این گزارش این جشن با حضور ریاست دانشکده پزشکی، معاونین و جمعی از اساتید و با شرکت خانواده های این دانشجویان در محل تالار حافظ بجنورد برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم جناب آقای مافی نژاد ریاست دانشکده پزشکی فارغ التحصیل شدن این دانشجویان را به آنها و خانواده هایشان تبریک گفتند و آینده ای درخشان و پر باری را برای آنها آرزو کردند و ابراز امیدواری کردند که این دانشجویان در مراکز علمی و تحقیقاتی در همین استان مشغول به فعالیت شوند. سپس جشن با اجرای چندین برنامه مفرح و شاد ادامه پیدا کرد. آنها در پیشگاه خداوند کریم سوگند یاد کردند که زندگی خود را وقف خدمت به همنوع نمایند و شرافت و حیثیت حرفه ای خود و کرامت بیمار را حفظ نمایند. در نهایت دانشجویان با گرفتن عکس یادگاری در لباس فارغ التحصیلی با مسئولین، اساتید و خانواده ها خاطره این روز را جاودانه کردند.