اعلام برگزاري آزمون علوم پايه پزشكي و دندانپزشكي ميان دوره ي الكترونيك-آذر و دي ماه ٩٧

سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧ ساعت ٩:٤٣ ق.ظ   ( بازدید : 35 نفر )

با توجه به درخواست دانشگاهها و دانشجویان علوم پزشکی و دندانپزشکی، در خصوص برگزاری آزمون میان دوره برای رشته های علوم پایه مقرر گردید، آزمون میان دوره ی علوم پایه دندانپزشکی برای داوطلبان تحصیلکرده در خارج از کشور در روز پنج شنبه مورخ 8/9/97 همزمان با آزمون پیش کارورزی بصورت الکترونیک و آزمون علوم پایه دندانپزشکی برای داوطلبان تحصیلکرده در داخل کشور و علوم پایه پزشکی در روز پنج شنبه مورخ 20/10/97 بصورت الکترونیک توسط دانشگاههای علوم پزشکی برگزار گردد.

لازم به ذکر است در خصوص زمان ثبت نام و محل برگزاری آزمون پس از هماهنگی با دانشگاههای علوم پزشکی و دبیرخانه های محترم پزشکی عمومی و علوم پایه وزارت متبوع، متعاقباٌ اطلاع رسانی خواهد شد.