چهارشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٥ -

عملكرد دانشکده پزشکی در هفتمین جشنواره شهید مطهری

دوشنبه ٨ ارديبهشت ١٣٩٣ ساعت ١٠:١٠ ق.ظ   ( بازدید : 634 نفر )

نمایشگاهی از دستاوردهای اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان دانشکده پزشکی

دانشکده پزشکی در هفتمین جشنواره شهید مطهری که در رزوهای چهار شنبه و پنج شنبه مورخه سوم و چهارم اردیبهشت ماه 1393 برگزار گردید، چون سالهای گذشته نمایشگاهی از دستاوردهای اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان دانشکده پزشکی در محیط این دانشکده دایر نمود که در آن علاوه بر نصب پوستر فرآیند های آموزشی،  کتاب های تالیفی و مجلات و طرح های پژوهشی و آموزشی اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان به نمایش گذاشته شد در ضمن در محل دانشکده پزشکی کارگاه فرآیند نویسی و کارگاه آشنایی با حوزه دانش پژوهی در حضور جمعی از علاقمندان برگزار گردید.

در این جشنواره دو پانل برگزار شد که در هر پانل چهار فرآیند برتر دانشگاهی ارائه گردید و در نهایت در روز اختتامیه از هر دانشکده یک فرآیند به عنوان فرآیند برتر دانشگاهی منتخب شد  که از دانشکده پزشکی، از فرآیند جناب آقای محمد امین یونسی با عنوان " بهبود روند آموزش و افزایش یادگیری با استفاده از روش جدید ارزشیابی دانشجو در درس فیزیک پزشکی" تقدیر به عمل آمد.