بازدید دانشجویان از شرکت ثامن دارو و پژوهشکده بوعلی و شرکت دانش بنیان مشهد

سه شنبه ١٨ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٢:٢٠ ب.ظ   ( بازدید : 106 نفر )

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از شرکت ثامن دارو و پژوهشکده بو علی و شرکت دانش بنیان مشهد بازدید نمودند .

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ؛ سرپرست دانشکده پزشکی اظهار کرد : یک گروه از دانشجویان دانشگاه در رشته های مختلف از شرکت ثامن دارو و پژوهشکده بوعلی مشهد بازدید کردند.

دکتر نامدار تصریح کرد : در این بازدید که اکثر آن را دانشجویان کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی دانشکده پزشکی در آن حضور داشتند به همراه سه نفر از اعضای هیئت علمی رشته بیوتکنولوژی از خط تولید دارو شرکت ثامن دارو و دیگر دستگاههای این شرکت از نزدیک بازدید نمودند.

وی افزود : این بازدید با همکاری انجمن علمی بیوتکنولوژی و کانون کارآفرینی و با هماهنگی کمیته تحقیقات و پشتیبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی طرح ریزی و اجرا گردید.

گفتنی است این بازدید یکروزه که حدود 4 ساعت بطول انجامید مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و مثمر ثمر بوده است .