آقای امیر حسین بی باک دانشجوی دانشکده پزشکی توانست به عنوان نفر اول در رشته اذان به مرحله پایانی جشنواره قرآنی راه یابد

چهارشنبه ٩ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١:٤٩ ق.ظ   ( بازدید : 61 نفر )

به گزارش روابط عمومی، اقای امیر حسین بیباک ، دانشجوی دانشکده پزشکی بجنورد به عنوان نفر اول در رشته اذان  در بخش آوایی به مرحله نهایی جشنواره قرآن راه پیدا کرد.

در بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت یازده هزار نفر در سراسر کشور با یکدیگر رقابت کردند و پس از طی مراحل داوری افرادی که موفق به کسب حدنصاب شده‌اند به مرحله پایانی این جشنواره راه پیدا کرده‌اند که آقای امیر حسین بی باک دانشجوی دانشکده پزشکی، توانست به عنوان نفر اول در رشته اذان به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بین دانشجویان، اساتید و همکاران این دانشگاه به مرحله پایانی این دوره از مسابقات راه یابد.

این موفقیت شیرین را خدمت ایشان تبریک و تهنیت عرض می نمایئم و آرزوی درخشش ایشان در مرحله پایانی این جشنوراه از علیم علام مسئلت داریم.