بازديد رياست دانشكده پزشكي و اعضاي هيات علمي پزشكي اجتماعي از مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی

چهارشنبه ١٦ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٧:٤٠ ق.ظ   ( بازدید : 88 نفر )

در روز یکشنبه مورخه 13 / 5 / 1397رياست دانشكده پزشكي به همراه  اعضاي هيات علمي پزشكي اجتماعي و سركار خانم شكر الهي-مسئول آموزش و سلامت مرکز بهداشت بجنورد- به منظور بررسي وضعيت مراكز جامع خدمات سلامت شهري و روستايي بازديدي از مراكز روستاهای صندل آباد، بیدک، باغچق، و مراکز شهری مدنی، حر، و حضرت رسول اکرم (ص) داشتند. ‌‌دکتر نامدار هدف از این بازدید را بررسی وضعیت مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی از نظر فضای فیزیکی، تعداد و تنوع مراجعین، تعداد پزشکان و مراقبین بهداشتی بر اساس مشاهدات و مذاکره با پزشکان و کارشناسان منطقه ای برشمردند و افزودند: یکی از چالش های اساسی در این مراکز نبود امکانات و تجهیزات آموزشی لازم برای اجرای برنامه های آموزشی بود، که به نظر می رسد با ایجاد هماهنگی لازم بین معاونت های بهداشتی و آموزشی دانشگاه و اختصاص اعتبار لازم بتوان بر این مشکلات فائق آمد و زمینه برای افزایش کیفیت دوره های کارآموزی و کارورزی دانشجویان پزشکی و همچنین اجرای برنامه آموزش پاسخگو فراهم گردد.