درخشش عضو هیئت علمی و دانشجوی دانشکده پزشکی در جشنواره پژوهشی استان

دوشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٩ ساعت ٨:٣٢ ق.ظ   ( بازدید : 60 نفر )

دکتر فرزانه رشیدی، عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی و پویان شکوری دانشجوی رشته پزشکی عمومی این دانشکده به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از پایگاه خبری وبدا دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر فرزانه رشیدی، عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی و پویان شکوری دانشجوی رشته پزشکی عمومی این دانشکده به عنوان پژوهشگران برتر در بخش اساتید و دانشجویان در جشنواره پژوهشی استان انتخاب شدند و موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر از این جشنواره شدند.

ریاست، معاونین و دانشجویان دانشکده پزشکی این درخشش و افتخار آفرینی را موجب مسرت و مایه مباهات دانسته و این موفقیت به این عزیزان تبریک و تهنیت می گویند.

شایان ذکر است که جشنواره تجلیل از برگزیدگان  پژوهش و فناوری با حضور معاون استاندار، روسا و مدیران دانشگاه‌ها و دستگاه های اجرایی استان در سالن اجتماعات استانداری خراسان شمالی برگزار شد.

منبع خبر