آرشیو اخبار اطلاعیه

• 1403/06/11 - 11:07
  • /appsettingFree

درخشش دانش اموختگان دانشکده پزشکی در آزمون دستیاری پزشکی

تعدادی دیگر از دانشجویان فارغ التحصیلی این دانشکده در آزمون تخصصی پذیرفته شدند. ریاست دانشکده پزشکی پیام تبریک صادر کرد.

درخشش دانش اموختگان دانشکده پزشکی در آزمون دستیاری پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی تعدادی دیگر از دانشجویان فارغ التحصیلی این دانشکده در آزمون تخصصی پذیرفته شدند.

بر اساس این گزارش در پی اعلان نتایج آزمون دستیاری تخصصی، تعداد قابل توجهی از دانشجویان فارغ التحصیل دانشکده پزشکی بجنورد در دانشگاههای مطرح کشور و در مقطع دستیاری پذیرفته شدند.

در پی انتشار این خبر ریاست، معاونین و مسئولین دانشکده پزشکی با صدور پیامی این موفقیت را به این دانشجویان تبریک گفتند.

در این پیام امده است:

«لیس للانسان الا ما سعی»

دانشجویان دانش اموخته دانشکده پزشکی بجنورد

خبر تحسین برانگیز و شوق آفرین شما در آزمون دستیاری تخصصی، مایه مباهات و افتخار شد. این موفقیت شیرین را که بی شک در سایه تلاش و پشتکار شما و حمایتهای بی دریغ خانواده هایتان بدست آمده است را  به شما عزیزان، خانواده و بویژه به اساتید شما در دانشکده پزشکی ، تبریک و تهنیت عرض می نمائیم و درخشش شما را در دیگر فرصتهای پیش رو آرزومندیم.

• گروه خبری : اخبار ویژه,آخرین اخبار,اطلاعیه ها
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید